Metalshine Kft.

Rólunk

Magunkról

A METALSHINE KFT. 2008 tavaszán alakult, magyar tulajdonban lévő cég.

Már a megalapításkor rendelkeztünk állandó ügyfélkörrel, mely köszönhető egyrészt a megszerzett szakmai tudásunknak, másrészt a hazai játékgép-kabineteket és alkatrészeket gyártó cégeknek, melyeknek az országban egyedülállóan tudjuk csiszolási és krómozási igényeiket kielégíteni, mennyiségben és minőségben egyaránt.

A folyamatos fejlesztés során lehetőség nyílt kapacitásunk bővítésére, megfelelő gépesítéssel és tapasztalt szakemberek alkalmazásával meg tudjuk valósítani szériamunkákon túl egyedi munkák elvégzését is. Ma már végezzük pl. veterán autó-, motor-alkatrészek felújítását, áruházi- és fürdőszobai kiegészítők polírozását, rozsdamentes alapanyagból készült korlátelemek, csövek polírozását, szálcsiszolását.

Kapacitásunk elérte a havi több 10 000 dm2 felület kezelését.

Elvégzett munkáinkról referenciákkal is rendelkezünk, reális árainknak és pontos határidővel végzett, minőségi garanciával vállalt munkáinknak köszönhetjük üzleti előmenetelünket.

Megrendelőinknek ingyenes szakmai tanácsadással állunk rendelkezésére, cégünk és szakembereink fejlődése mellett fontosnak tartjuk saját szakmai fejlődésünket is.

Nagy Zsuzsanna, cégtulajdonos

Metalshine Kft.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Bármi kérdése van keressen fel minket..